Nieuws


Formulieren

Een aantal handige formulieren zijn via onze site of via directe links naar andere sites te downloaden.

Lees verder...

De SchepperAdministratiekantoor voor midden en kleinbedrijf
Administratiekantoor De Schepper B.V. in Alphen aan de Rijn biedt al vanaf 1992 haar diensten aan op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening en bedrijfsadvisering voor het midden en klein bedrijf.
Administratiekantoor De Schepper B.V. hecht, naast de kennis die u van ons kantoor kunt verwachten, zeer veel waarde aan persoonlijke benadering en servicegerichtheid.

Ons administratiekantoor bestaat uit een team van vijf enthousiaste medewerkers die nauw betrokken zijn bij de ondernemer, waardoor wij meer bieden dan alleen het uitdraaien van de cijfers.

Salarisadministratie
Met de salarisberekeningen van uw medewerkers mag niets misgaan. Immers uw werknemers verwachten dat zij iedere maand op tijd het correcte salaris ontvangen.
Een betrouwbare partner in de salarisverwerking is derhalve een essentiƫle voorwaarde. Administratiekantoor De Schepper B.V. biedt u de hulp en antwoorden op al uw vragen aangaande de salarisadministratie.

Startende Ondernemers
Wanneer je een onderneming start kom je van alles tegen. Krijg ik de financiering wel rond? Hoe zit het nu precies met de BTW afdracht? Hoe doe ik jaarlijks aangifte van mijn winsten? Hoe hou ik overzicht over mijn boekhouding? Allemaal kleine puzzelstukjes die op de juiste plaats moeten vallen.
Een externe deskundige kan helpen om deze puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen waardoor er een helder overzicht verkregen wordt in het reilen en zeilen van uw startende onderneming.

Nieuwsgierig geworden naar ons kantoor?
Kijk verder op de site naar de specifieke onderwerpen en bel ons gerust vrijblijvend wanneer u vragen heeft.
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0172-499610

Een e-mail sturen kan ook.
Ons mail adres is: info@deschepper.nl